Viktoria Rickardsson heter jag, är en glad  tjej som gillar att skapa och designa efter kundernas önskemål.

Jag är uppvuxen ute på landet, Livet på landet är underbart, det rekommenderas att testa på. Allt och alla lever sitt eget liv och lugnet lägger sig som ett täcke över alla små stugor. Måste lägga till att det är först på senare år som man ser det från denna synvinkel.Bygglov nybyggnation

Trots trivseln i skogen flyttade jag till Göteborg, där jag bodde och jobbade i 5 år. Jag började jobba på Vedum kök och bad som säljare, där vi ritade kök, bad och tvättstugor. Vi samarbetade med flera olika företag, husleverantörer och privat kunder. Det är fantastiskt att få följa kedjan hela vägen, från ritning till färdig monterat kök på plats.


Efter att ha designat kök var det dags att jobba som byggkonsult på Anebyhus i Göteborg. Jag satt med säljarna och ritade bygglovsritningar, skisser och var en social prick på kontoret. Vi hjälpte även till med att ta fram köks ritningar.

ic-mimarlik-3-boyutlu-cizim2När flyttlasset gick från Göteborg till Osby, var det dags för mig att knyta ihop trådarna. Jag ville jobba på ett företag som skapar kontakter, ritar kök, designar villor på landet, stugor vid havet och idrottshallar till kommuner. Samt att hjälpa kunderna med alla tillvalen som ska göras, tapeter, kakel och klinker mm.

Då startades Viktoria Husdesign AB. Jag vill kunna hjälpa till med de som kunden efterfrågar och vara en person som håller i de trådar som berör förändringen som ska göras. Idag är de inte några problem att sköta allt digitalt, så att sitta i Osby och rita villor i Göteborg eller Stockholms skärgård går alldeles utmärkt.

Ni är alla välkomna att kontakta mig så berättar jag mer.