Idé skisser

Uppkommer efter olika behov och önskemål, jag hjälper till att utforma en förändring av rum, hus, stugor, villor, kanske ska tvättstugan göras om samtidigt som det behövs ett större badrum. Då skapar jag en planritning, även en plan i 3D kan tas  fram.

Inredningsdesign

design skissHär hjälper jag till med alla materiella val som ska göras, så som färg, tapeter, golv,  kök och bad, textilier. Jag åker med kunden ut och kika på olika alternativ, som sedan sammanställs i ett dokument och lämnas till entreprenaden. Med denna hjälp har kunden endast en kontakt person, istället för flera olika. Oftast är de en person som har hand om en avdelning, sedan får man gå vidare till nästa. Här knyter jag ihop alla kontakter och får ihop en helhet i alla val.


Bygglovshandlingar

Här tas alla ritningar fram som behövs för att söka bygglov. Plan, Sektion, Fasader, Situationsplan och en bygglovsansökan fylls i. Vid ett godkänt bygglov fortsätter de med ett tekniskt samråd, där kommunerna vill ha med en teknisk sektion, denna hjälper jag dig med. En teknisk sektion redovisar hur grund, ytterväggar och tak ska konstrueras.


Kök och bad ritningar

bygglovsritningarÄr det dags att bygga om ditt kök eller bad? Då kan jag hjälpa dig med att ta fram ritningar, bilder om hur det kan se ut samt hjälpa till med allt som hör till så som val av material.


Uppmätningar

bygglovsritningarDags att sälja eller bygga till en äldre villa som saknar befintliga ritningar, eller som inte stämmer överens med befintligt utseende, då hjälper jag dig med att mäta upp hela byggnaden och tar fram nya ritningar.


Visualiseringsbilder

Svårt att föreställa dig hur ett färdigt resultat kommer att se ut med alla dina material val, då kan jag hjälpa dig att ta fram en visualiserings bild. Här läggs alla material val in på 3D bilden, tegel, svarta pannor, plåttak, vita fönster osv. En visualiserings bild blir som ett tagit foto.